UPDATE:Cod PORTOCALIU de canicula la Vaslui-FOTO

0
70

UPDATE:In dupa-amiaza zilei de miercuri, 8 iulie, in Banat, Crisana, Maramures, vestul si nordul Transilvaniei, precum si in cea mai mare parte a Moldovei temperaturile maxime vor fi de 37…39 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

Valul de caldura va persista si pe parcursul zilei de joi, 9 iulie, in regiunile sudice si sud-estice, iar instabilitatea atmosferica se va accentua treptat incepand din vestul tarii.


––

Stirea initiala:Valul de caldura se va intensifica si va cuprinde, marti, cea mai mare parte a tarii, o avertizare cod galben fiind emisa pentru Bucuresti si judetele Vaslui, Maramures, Salaj, Cluj, Mures, Alba, Sibiu, Hunedoara, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Arges, Teleorman, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea, Galati, Bacau, Neamt, Iasi si Botosani.

 In aceste judete, temperaturile maxime vor atinge frecvent 35-37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati in majoritatea regiunilor, exceptand Bucovina, zona litoralului si cea montana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.