miercuri, 24 aprilie, 2024

Vaslui : Patron din Vaslui cu 766 de milioane de joburi

Distribuie:

Publicat:

Un antreprenor din Vaslui a completat in aplicatia Start Up Nation numarul de telefon in loc de numarul de angajati, fapt care l-a situat in fruntea celor mai mari companii din lume.

Prin programul Start Up Nation 2018, statul roman ofera stimulente financiare importante antreprenorilor. Aplicatia are insa niste limitari evidente, astfel ca la rubrica "locuri de munca" a fost inregistrat numarul de telefon al antreprenorului, Compdarius SRL Vaslui.

Aplicatia imediat a dat eroare aratand ca acesta va crea 766 de milioane de joburi, dupa cum explica reprezentantii Agentiei pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Atragerea de Investitii si Promovarea Exportului.
Numarul impresionant de joburi pe care le-ar fi creat patronul vasluian ar fi fost cat forta de munca a Chinei si SUA la un loc.

Chiar si asa, societatea a obtinut un punctaj maxim, de 100 de puncte, situandu-se pe primul loc. Ministerul a comunicat faptul ca va remedia eroarea aplicatiei urmand sa elimine insa compania aplicantului neatent.
Programul Start Up Nation este creat pentru a stimula companiile sa mareasca numarul delocuri de munca si are deja 33.000 de aplicanti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img