sâmbătă, 30 septembrie, 2023

Vasluianca Raluca Radu cucerește inimile juraților la Vocea României: A ales să meargă în etapa următoare alături de Tudor Chirilă!

Distribuie:

Publicat:

În seara aceasta, ediția specială a emisiunii “Vocea României” a adus în fața telespectatorilor o nouă perla muzicală, Raluca Radu, o talentată vasluiancă de 26 de ani. Cu o familie impresionantă, având peste 200 de veri de gradul I și II, Raluca a intrat pe scenă cu încredere și a făcut senzație cu vocea sa puternică și prestația sa artistică.

Încă de la început, Raluca a atras atenția juraților și a publicului, aducându-i pe Irina Rimes și Tudor Chirilă să-și întoarcă scaunele imediat. Ei au fost urmați de Smiley, Horia Brenciu și Theo Rose, care au fost la fel de impresionați de talentul ei. În ciuda faptului că Theo Rose a recunoscut că o cunoaște din trecut, Raluca a reușit să-i captiveze pe toți cu interpretarea sa.

După ce și-a încheiat prestația artistică, antrenorii au împărtășit gândurile lor cu privire la Raluca. Theo Rose a adus o notă de umor menționând că o cunoaște din trecut, dar cu toate acestea, a fost evident că toți antrenorii au fost cu adevărat impresionați de vocea sa.

Tudor Chirilă a fost cel care a oferit un compliment special Ralucăi, spunând: “Într-o notă mai serioasă, mie mi se pare că ai adus foarte multe plusuri pe piesă… Mi se pare că ești o voce de finală!”. Această declarație a fost cu siguranță un moment memorabil al serii.

La final, momentul a sosit pentru Raluca să ia o decizie importantă cu privire la alegerea antrenorului. Cu toate complimentele primite, Raluca a ales să meargă în etapa următoare alături de Tudor Chirilă. Decizia ei a fost salutată cu aplauze și urale din partea publicului prezent în studio și a fanilor care au urmărit emisiunea acasă.

Raluca Radu a demonstrat astfel că este o prezență de neuitat în competiția “Vocea României” și că vasluianca noastră are un viitor muzical strălucit în fața ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img