Vasluianca Raluca Radu cucerește inimile juraților la Vocea României: A ales să meargă în etapa următoare alături de Tudor Chirilă!

0
1611

În seara aceasta, ediția specială a emisiunii „Vocea României” a adus în fața telespectatorilor o nouă perla muzicală, Raluca Radu, o talentată vasluiancă de 26 de ani. Cu o familie impresionantă, având peste 200 de veri de gradul I și II, Raluca a intrat pe scenă cu încredere și a făcut senzație cu vocea sa puternică și prestația sa artistică.

Încă de la început, Raluca a atras atenția juraților și a publicului, aducându-i pe Irina Rimes și Tudor Chirilă să-și întoarcă scaunele imediat. Ei au fost urmați de Smiley, Horia Brenciu și Theo Rose, care au fost la fel de impresionați de talentul ei. În ciuda faptului că Theo Rose a recunoscut că o cunoaște din trecut, Raluca a reușit să-i captiveze pe toți cu interpretarea sa.

După ce și-a încheiat prestația artistică, antrenorii au împărtășit gândurile lor cu privire la Raluca. Theo Rose a adus o notă de umor menționând că o cunoaște din trecut, dar cu toate acestea, a fost evident că toți antrenorii au fost cu adevărat impresionați de vocea sa.

Tudor Chirilă a fost cel care a oferit un compliment special Ralucăi, spunând: „Într-o notă mai serioasă, mie mi se pare că ai adus foarte multe plusuri pe piesă… Mi se pare că ești o voce de finală!”. Această declarație a fost cu siguranță un moment memorabil al serii.

La final, momentul a sosit pentru Raluca să ia o decizie importantă cu privire la alegerea antrenorului. Cu toate complimentele primite, Raluca a ales să meargă în etapa următoare alături de Tudor Chirilă. Decizia ei a fost salutată cu aplauze și urale din partea publicului prezent în studio și a fanilor care au urmărit emisiunea acasă.

Raluca Radu a demonstrat astfel că este o prezență de neuitat în competiția „Vocea României” și că vasluianca noastră are un viitor muzical strălucit în fața ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.