Vezi ce spun astrele despre ziua de duminica,17 iulie

0
42

BERBEC – Situatia financiara se imbunatateste simtitor si au curajul sa faca investitiile la care viseaza de foarte mult timp. Sunt apreciati din punct de vedere sentimental mai mult decat pana acum, dar vor continua sa fie nemultumiti.

TAUR – Activi, originali, dar si foarte tandri, fac cuceriri dupa cuceriri, afisand o candoare atragatoare. Au mai multi bani decat pana acum sau stiu sa-i chiverniseasca mai bine, dar apar si o serie de accidente casnice ori profesionale.

GEMENI
– Persoana iubita ar dori sa nu mai aiba serviciu si de aici pot aparea conflicte destul de importante. Relatiile parteneriale nu se imbunatatesc mai deloc, asa ca acesti nativi se considera, in mod periculos, liberi sa faca ce vor.

RAC
– Foarte energici, inspirati si vorbareti, gasesc usor solutii pentru toate problemele, dar mai ales pentru cele de natura financiara. Vor sa reorganizeze tot, fie ca este vorba de munca de zi cu zi, fie ca dificultatile se refera la familie.

LEU – Sensibilitatea este maxima si nu ar fi de mirare sa intrati usor in conflict cu rudele si amicii. Despicati firul in patru si ajungeti la concluzii in defavoarea anturajului. Drumurile va sunt blocate si aveti impresia ca bateti pasul pe loc.

FECIOARA – Majoritatea sunt tandri si ar vrea sa aiba mai mult timp liber. Sunt posibile povesti frumoase de iubire, la drum. Au discutii doar in principiu lamuritoare cu persoana iubita si cu sefii ori colegii. Acasa, iritare permanenta.

BALANTA – Celibatarii fac pregatiri de nunta care le devalizeaza bugetul, iar familistii cheltuiesc si ei cu diverse alte motive. Nu le este clar care activitate este mai importanta, sunt indecisi, dar se pot baza pe amicii si prietenele lor.

SCORPION – Clocotesc de energie si nu au rabdare sa finalizeze nimic din multitudinea de activitati in care se implica. Nerabdarea lor se atenueaza oarecum in relatiile sentimentale, numai pentru faptul ca persoana iubita este mai mult pe drumuri.

SAGETATOR
– Celibatarii nu se gandesc decat la casatorie, iar familistii parca nici nu sunt casatoriti (isi vad partenerul prin dormitor cam rar). Nu ar exista probleme financiar pentru acesti nativi, daca nu ar mocni un conflict familial permanent.

CAPRICORN – Sfaturile continue cu care sunt bombardati nu fac decat sa le sensibilizeze orgoliul si sa mentina o tensiune contra productiva cu toti partenerii. Au senzatia ca sunt urmariti, controlati si reactioneaza fara pic de diplomatie.

VARSATOR – Starea de sanatate nu se imbunatateste peste noapte, asa cum doresc acesti nativi, insa macar sectorul financiar cunoaste un reviriment. Isi cheltuiesc intreaga energie pentru casa si persoana iubita, cu care poarta discutii de toate felurile.

PESTI – Unii nativi, cu ajutorul fostilor si actualilor amici, vor rezolva noi activitati casnice. Altii se simt fara vlaga ori au tot felul de senzatii neplacute si se decid sa-ti programeze un control medical de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.