duminică, 19 mai, 2024

Zodii care se iubesc cu pasiune in 2019. Aceste zodii vor avea noroc in dragoste

Distribuie:

Publicat:

Zodii care se iubesc cu pasiune in 2019. Afla care sunt zodiile cu noroc in dragoste anul viitor. Aceste zodii sunt pregatite sa se implice in relatii serioase de lunga durata.

1. Zodii care se iubesc cu pasiune in 2019. Zodia Gemeni si Zodia Leu
Multi gemeni vor simti nevoie sa-si gaseasca un partener de viata cu care sa cladeasca o relatie cat mai seriosa. Ele sunt pintre zodiile care se iubesc cu pasiune in 2019. Alunecosul si duplicitarul din zodia gemeni va fi prins in mrejele pradatorului din zodia leu. Aceste doua zodii au mare noroc in dragoste deoarece relatia lor se bazeaza pe sinceritate.

2. Zodii care se iubesc cu pasiune in 2019. Zodia Taur si Zodia Balanta
Ce se intampla cand Aerul invadeaza Pamantul? Exact asta : o invazie… Asa se va descrie si relatia celor doi. Cele doua zodii vor avea o relatie plina de pasiune, cu timp mult petrecut impreuna, exursii si experiente unice. Balanta s-o exterioriza ea cum s-o exterioriza, dar, in adancul sufletului, nativul acestei zodii este hotarat, cu pareri foarte clare despre orice si oricine, mai ales despre partenerul ei de viata.

3. Zodii care se iubesc cu pasiune in 2019. Zodi Fecioara si Zodia Pesti
Pentru cei doi, dragostea inseamna siguranta si compatibilitate intelectuala, spirituala. Chiar si actul fizic trebuie sa dea potrivire spirituala. Aceste doua zodii au mare noroc in dragoste, impreuna in 2019. Fecioara si Pesti? Exista "poezie practica"? Chiar daca sunteti semne opuse, anul 2019 le aduce o mai buna compatibilutate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img