sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Huseanul Francisc Cioloca si-a pierdut viata intr-un tragic eveniment rutier pe autostrada A7 din Germania – FOTO

Distribuie:

Publicat:

O veste tragică a zguduit municipiul Husi din Vaslui, în urma pierderii lui Cioloca Francisc, un tânăr șofer în vârstă de 29 de ani, într-un accident devastator care a avut loc joi, 14 martie, pe autostrada A7 din Germania. Tânărul necăsătorit, originar din Husi, și-a găsit sfârșitul într-un mod cutremurător, când camionul său a fost implicat într-o coliziune și ulterior a luat foc.

Potrivit informațiilor furnizate de autoritățile locale, tragedia s-a petrecut în jurul orei 17:15, pe banda dreaptă a autostrăzii A7, în apropierea benzinăriei și opririi Uttrichshausen din raionul Fulda, Hessa, Germania. În momentul impactului, trei camioane se deplasau spre Würzburg, iar din cauza unui șantier, traficul s-a blocat brusc.

Cioloca Francisc, șoferul român în vârstă de 29 de ani, se afla la volanul camionului său în momentul tragediei. Din nefericire, vehiculul său a intrat în coliziune cu remorca unui alt camion care își oprise autotractorul pe banda dreaptă. Coliziunea a fost devastatoare, iar camionul lui Francisc a fost cuprins rapid de flăcări.

Eforturile de intervenție au fost imediate, însă salvatorii au găsit trupul neînsuflețit al lui Cioloca Francisc în cabina camionului său. Potrivit rapoartelor preliminare, impactul a fost atât de violent încât tânărul șofer a fost incapabil să supraviețuiască.

Autoritățile germane au mobilizat resurse considerabile pentru gestionarea situației, intervenind cu patrule de la secția de autostradă a poliției Petersberg, echipaje de ambulanță, medici de urgență și forțe de la departamentele de pompieri locale.

În prezent, procedurile de repatriere a trupului neînsuflețit al lui Cioloca Francisc către Husi, Vaslui, sunt în desfășurare, pentru ca familia și comunitatea să îi poată aduce un ultim omagiu. Această tragedie zguduie profund orașul Husi, iar gândurile și rugăciunile sunt îndreptate către cei dragi care trebuie să facă față acestei pierderi inexplicabile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img