sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Accident grav la Ivanesti, comuna Pădureni : Cinci tineri implicați într-o coliziune violentă, doi răniți în mod grav – FOTO

Distribuie:

Publicat:

În dimineața zilei de sâmbătă, 16 martie, in jurul orei 03:50, localitatea Ivanesti, comuna Pădureni, a fost martora unui accident rutier foarte grav. Un autoturism în care se aflau cinci tineri ( 2 fete si 3 baieti) – cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani a fost implicat într-o coliziune violentă pe drumul comunal 35 din localitatea Ivanesti, comuna Pădureni.

Potrivit rapoartelor, șoferița, o tânără în vârstă de 20 de ani, a pierdut controlul mașinii în timp ce încerca să evite un animal care a apărut pe șosea brusc. Aceasta a dus la o coliziune cu un cap de pod, rezultând răni grave pentru pasagerii din autoturism.

La sosirea echipajelor de intervenție de la Secția de pompieri Huși, situația era gravă. O autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă), o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate pentru asigurarea măsurilor PSI, descarcerare, deblocare și acordarea primului ajutor au fost mobilizate pentru a face față situației. În plus, două ambulanțe cu echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui au participat la intervenție.

Una dintre victime a fost găsită încarcerată în vehicul, suferind o fractură la baza craniului, în timp ce o altă persoană a fost găsită la câțiva metri distanță de mașină, semiconștientă și cu o amputație la nivelul gleznei. Toți cei implicați în accident au primit primul ajutor și au fost transportați la unitățile medicale corespunzătoare.

Din cei cinci implicați în accident, doi tineri au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Autoritățile continuă să investigheze cauzele și circumstanțele exacte ale accidentului, iar eforturile lor sunt concentrate în acest sens.

” Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă), o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate pentru asigurare măsurilor PSI, descarcerarea, deblocarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs în localitatea Pădureni (ieșirea spre satul Ivănești), comuna Pădureni. La intervenție au participat și două ambulanțe cu echipaje aparținând SAJ Vaslui.
În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane (trei fete și doi băieți) cu vârste cuprinse între 17 și 21 ani.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit în afara carosabilului un autoturism grav avariat, o persoană fiind încarcerată, iar o alta blocată în interiorul autovehiculului. La o distanță de aproximativ zece metri de autoturism a fost găsită o altă victimă, seminconștientă și cu răni foarte grave. Concomitent cu operațiunile de descarcerare și deblocare, victimele accidentului au fost evaluate și au primit primul ajutor. Ulterior, patru dintre victime au fost tranportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși. Un bărbat în vârstă de 21 ani, care a suferit o amputație parțială de membru inferior a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Trei victime sunt conștiente și cooperante, iar o altă victimă este intubată și se află în stare de inconștiență.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști. ” declarau cei de la ISU VSLUI

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img