Klaus Iohannis, atac la unele tari din care Romania a cumparat echipamente medicale: ‘Sunt departe de noi ca democratie’

0
58

Klaus Iohannis a atacat țările din care România a cumpărat, în plină epidemie de coronavirus, echipamente medicale! ”Sunt foarte departe de noi, nu din punct de vedere geografic, ci din punct de vedere al percepției unui sistem democratic”, a spus Iohannis, fără a enumera țările la care face referire. Reamintim că România a importat echipamente medicale din China, India, Coreea de Sud și alte state asiatice.

”Avem nevoie să readucem anumite producții în România, să încurajăm sectoare strategice în Europa. Am fost puși în situația de a cumpăra echipamente din țări foarte departe de noi, nu din punct de vedere geografic, ci din punct de vedere al percepției unui sistem democratic.

Va exista o regândire și o reașezare a lanțurilor de producție, trebuie să avem grijă ca în UE să existe facilități de producție. Pentru noi se vor găsi suficienți antreprenori care vor sesiza oportunitatea care să producă, de exemplu măști.”, a spus Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.