miercuri, 28 februarie, 2024

A murit fratele lui Vadim Tudor: Marcu Tudor a fost deputat de Prahova

Distribuie:

Publicat:

Marcu Tudor, fratele regretatului Corneliu Vadim Tudor și fost deputat PRM de Prahova în perioada 1996-2008, s-a stins din viață joi, 28 decembrie, la vârsta de 84 de ani. Anunțul trist a fost făcut de Adrian Mărăcineanu, vicepreședintele Asociației Foștilor Parlamentari ai României.

Marcu Tudor a fost nu doar un politician dedicat, ci și un veritabil patriot, desfășurându-și activitatea cu devotament în calitate de vicepreședinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaților. Cu o carieră politică întinsă pe parcursul a 12 ani, el a reprezentat județul Prahova cu onoare și responsabilitate.

„A fost un patriot adevărat, vicepreședintele Comisiei de apărare din Camera Deputaților, un familist convins și un bun coleg. Regrete și condoleanțe familiei!”, a declarat Adrian Mărăcineanu.

Ceremonia de înmormântare este programată să aibă loc sâmbătă, la ora 13:00, la Cimitirul Ghencea din București. Colonelul în retragere Marcu Tudor, înaintat la gradul de general de brigadă (cu 1 stea) la 1 decembrie 2004, va fi condus pe ultimul drum într-un moment solemn, marcând astfel sfârșitul unei vieți dedicate cu devotament și loialitate serviciului și țării.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img