sâmbătă, 2 martie, 2024

Accident deosebit de grav noaptea trecuta la Satu Nou, comuna Cretesti: doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Secția de pompieri Huși a intervenit in noaptea joi spre vineri, 9 februarie, cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, descarcerarea, evacuarea, evaluarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs în localitatea Satu Nou, comuna Crețești. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui.

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane, între care și un minor în vârstă de 17 ani.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat, răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului. În autoturism se afla o persoană încarcerată, dar în stare de conștiență. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 19 ani, se autoevacuase.

Pompierii militari au asigurat măsurile PSI și au început operațiunile pentru descarcerarea victimei, concomitent fiind acordat și primul ajutor. După extragerea și stabilizarea victimei, echipajul ambulanței SMURD l-a transportat la spital pe băiatul în vârstă de 17 ani.
Cealaltă victimă a fost evaluată de echipajul ambulanței SAJ.

Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img