vineri, 19 aprilie, 2024

Actualul viceprimar al municipiului Vaslui, Lucian Braniște, va candida pentru funcția de primar – FOTO

Distribuie:

Publicat:

În cadrul unei declarații, Lucian Braniște și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al Municipiului Vaslui în cadrul alegerilor locale din 9 iunie. Cu un simț puternic al motivației și al datoriei față de comunitate, Braniște și-a exprimat hotărârea de a continua munca începută în ultimii patru ani, cu accent pe dezvoltarea și modernizarea municipiului.

“Vă anunț decizia pe care am luat-o cu multă chibzuință, aceea de a candida la funcția de primar al Municipiului Vaslui”, a declarat Braniște. “Când am intrat pentru prima dată pe ușa Primăriei Vaslui în calitate de viceprimar mi-am promis că voi contribui la dezvoltarea și modernizarea municipiului. Acum candidez la funcția de primar pentru că vreau să mă țin de această promisiune!”

Braniște a subliniat că a găsit sprijin și încredere în rândul oamenilor din comunitate, motiv pentru care a decis să candideze din partea PSD Vaslui. “Cu această ocazie, vreau să mulțumesc domnului primar ing. Vasile Pavăl, pentru încrederea și susținerea acordată, domnului deputat Solomon Adrian, președintele Organizației Județene PSD Vaslui, cât și celorlalți colegi social-democrați care sunt alături de mine!”

În încheiere, Braniște a reiterat angajamentul său față de comunitate, promițând că va depune toate eforturile pentru a câștiga alegerile din 9 iunie. “Tuturor le promit că voi face tot ce depinde de mine să câștigăm alegerile din 9 iunie! #împreunăpentruvaslui”, a concluzionat el. Aceste cuvinte reflectă determinarea și dorința sa de a aduce schimbarea și progresul în beneficiul locuitorilor municipiului Vaslui.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img