vineri, 19 aprilie, 2024

Primarul liberal Acsinte din comuna vasluiana Dimitrie Cantemir, foloseste autoturismul primariei in scopurile sale personale si politice – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Primarul comunei Dimitrie Cantemir, Mihai Acsinte, a stârnit critici după ce s-a deplasat în comuna Vetrisoaia cu autoturismul din dotarea Primăriei pentru a susține lansarea candidaturii unui coleg liberal. În timp ce restul colegilor săi au venit cu mașinile personale, inclusiv prefectul, Acsinte a fost singurul care a utilizat resursele publice pentru scopuri personale.

Această acțiune a lui Acsinte a ridicat semne de întrebare cu privire la etica și folosirea resurselor publice în scopuri personale. Chiar dacă autoturismul din dotarea Primăriei poate fi folosit pentru anumite activități oficiale, utilizarea acestuia în scopuri politice personale poate fi considerată controversată și nepotrivită.

Reprezentanții opoziției și ai societății civile au condamnat ferm gestul lui Acsinte, subliniind că astfel de acțiuni subminează încrederea publică în integritatea și imparțialitatea instituțiilor publice.

În timp ce Acsinte nu a oferit încă un comentariu oficial cu privire la această situație, cetățenii și reprezentanții societății civile așteaptă clarificări și măsuri corective din partea primarului pentru a asigura respectarea normelor etice și legale în utilizarea resurselor publice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img