duminică, 12 mai, 2024

Alex Delea a câștigat Survivor România 2022! Reacția concurentului: “Eu nu…

Distribuie:

Publicat:

După luni de competiție, trasee și momente grele, în care mâncarea a fost puțină, iar problemele intense, iată că cel mai bun dintre ei a câștigat competiția.

După votul publicului, câștigătorul acestui sezon Survivor România este Alex Delea. ”Vă iubesc pe toată lumea din consiliul ăsta! Eu nu cred așa ceva, Domnu Dan! Nu știu ce se întâmplă cu mine! Nu cred așa ceva!”

Cum a reacționat Elena Chiriac după ce Alex Delea a câștigat Survivor 2022

„Mi-am dorit atât de mult să câștig și se pare că e încă un locul doi pentru mine. Dar vă spun din toată inima că, dintre toți oamenii pe care i-am cunoscut aici, a câștigat cel mai potrivit om. Vă spun din tot sufletul meu!”, a spus Faimoasa.

Alex Delea este un tânăr atletic, originar din Constanţa, de profesie barman. S-a născut pe 4 septembrie 1996 la Constanţa şi nu mai locuieşte tot la malul mării Negre şi în prezent, ci în Spania. S-a mutat în Spania, în Costa Brava.

Este singur, după cum reiese din statusul său de pe Facebook, dar odată cu participarea la Survivor România mulţi ochi vor fi aţintiţi asupra sa şi cine ştie, poate că îşi va găsi jumătatea.

Alex Delea a fost cooptat în echipa Războinicilor de la Survivor, alături de Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Elena Matei – bucătar, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img