duminică, 28 aprilie, 2024

Cristina Șișcanu revine în televiziune. Jurnalista pregătește un proiect de senzație: “Abia aștept!”

Distribuie:

Publicat:

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară. Are o vastă carieră în acest domeniu, dar odată cu venirea pandemiei a decis să se reprofileze. Se pare, însă, că jurnalista revine pe micile ecrane și, de data aceasta, sub formă de prezentatoare, rol pe care se bucură să îl aibă.

Cristina Șișcanu își face emisiune

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai cunoscute femei din țară. Celebra vedetă se bucură de mare succes, mai ales de când a participat la Bravo, ai stil!Celebrities. Aceasta a adunat o comunitate mare de partea ei, care a susținut-o pe parcursul competiției.

Este celebră și pe rețelele de socializare și are mulți oameni care o apreciază. Vedeta vrea să se afirme și la televizor, pentru că a luat o pauză după apariția ei la KanalD. S-a concentrat mai mult pe afacerea ei din online, dar se pare că vrea să dea lovitura și pe micile ecrane.

Mai exact, Șișcanu a mărturisit că abia așteaptă să revină „pe sticlă” și are planuri mari în acest sens, pe care le-a și pus în aplicare. Jurnalista a filmat deja un teaser pentru viitoarea ei emisiune, care va apărea la televizor curând.

„A apărut partea asta cu online-ul, care m-a furat, într-adevăr, pentru că aici lucrurile se întâmplă spectaculos de repede. Oricum, m-a ajutat să mă dezvolt pe partea de online, având în vedere faptul că am lucrat în televiziune.

Cumva este diferit de televiziune, dar se și aseamănă foarte mult. Acum voi avea un proiect TV pe care-l voi realiza și-l voi prezenta. Abia aștept să înceapă! Am filmat chiar și un teaser pentru anunțarea proiectului”, a spus Cristina Șișcanu pentru WoWbiz.ro.

Crede că experiența din mediul online o va ajuta mult și la TV, pentru că sunt asemănătoare aceste două medii. Speră că fanii se vor bucura de această surpriză și vor îmbrățișa acest format.

Cristina și Mădălin s-au cunoscut în televiziune

Cristina susține că întotdeauna i-a plăcut să lucreze în televiziune, mai ales că acolo și-a cunoscut și marea iubire. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au cunoscut în urmă cu 11 ani, pe când el prezenta ‘Acces direct’ la Antena 1, iar ea era reporter.

Cristina Șișcanu spune că mereu și-a iubit meseria de jurnalist și și-a făcut treaba cum a știut mai bine. Pentru ea, această meserie era o provocare mereu, pentru că îi aduce ceva nou și o ținea mereu pe poziții.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img