„Am ajuns să mă gândesc la sinucidere” Andreea Marin a dezvăluit abia acum prin ce a trecut! Prezentatoarea TV a fost diagnosticată cu depresie. Ce i s-a întâmplat?!

0
383

„Zâna Surprizelor” a vorbit cu lacrimi în ochi despre clipele grele pe care a fost nevoită să le înfrunte.

La 48 de ani, Andreea Marin este în continuare una dintre cele mai iubite vedete din țara noastră. Prezentatoarea TV are o carieră de peste trei decenii în spate și se poate considera o femeie cu adevărat împlinită, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

 

Publicul larg o cunoaște pe „Zâna Surprizelor” drept o prezență optimistă, care se bucură de o viață roz. Iată însă că lucrurile nu au stat mereu așa pentru celebra realizatoare TV. Cu ceva timp în urmă, aceasta s-a confruntat cu o afecțiune extrem de comună în rândul românilor: depresia.

Andreea Marin, în pragul sinuciderii. Vedeta a mărturisit cu tristețe prin ce a trecut

Celebra prezentatoare TV a trecut printr-o dramă greu de imaginat în copilărie. La vârsta de doar 9 ani, Andreea s-a confruntat cu o situație cutremurătoare. Mama vedetei s-a stins din viață, chiar în brațele acesteia. Anii au trecut iar Andreea a încercat mereu să fie pozitivă și privească cu optimism spre viitor.

 

Continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.