Medic: Evitați aceste produse, ele distrug intestinele

0
241

Se spune că toate bolile încep în intestin. Această parte extrem de importantă a sistemului digestiv contribuie la imunitatea generală a organismului, iar orice deteriorare sau dezechilibru bacterian le provoacă disconfort. Dacă semnalele pe care le trimit sunt subestimate, pe termen lung pot duce la boli foarte grave – inclusiv la cancer.

De aceea, este extrem de important să „hrănim” intestinele cu produse valoroase. Intestinele sunt o parte extrem de importantă a sistemului digestiv, care îndeplinește multe funcții vitale în organism.

Din păcate, unele produse pe care le consumăm zilnic duc la înfundarea lor, iar în ele se formează inflamații. Iată care sunt produsele pe care ar trebui să le evitați pentru a preveni afecțiunile neplăcute și bolile intestinale.

 

Zaharuri simple

Zaharurile simple sunt un teren ideal pentru bacteriile patogene, inclusiv pentru candida. Consumul lor regulat poate duce la o creștere excesivă a florei patogene și, astfel, la boli inflamatorii. Cei mai mulți oameni au prea multe zaharuri simple în dieta lor zilnică.

Antibioticele

Se știe de mult timp că antibioticele sunt fatale pentru afecțiunile intestinale. Ele distrug nu numai bacteriile rele, ci și pe cele bune și inhibă astfel valoroasa microflore intestinală. Este nevoie de ceva timp pentru a se recupera după terapia cu antibiotice. De aceea, acestea nu trebuie folosite prea des și, dacă este necesar, trebuie luate și preparate probiotice.

Continuarea pe exquils.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.