vineri, 19 aprilie, 2024

Americanul care s-a mutat în România din dragoste pentru o gorjeancă. Căsătoria, la un pas să fie blocată de birocrație

Distribuie:

Publicat:

 

Un american s-a mutat în România, într-un mic oraș din județul Gorj, din dragoste pentru o româncă pe care a cunoscut pe Internet. Acum, cei doi doi formează o familie, iar Michael Bush este captivat de România.

Ana Maria și Michael Bush au cunoscut-o pe micuțul lor copil în timpul pandemiei, în urma unei căutări neașteptate pe Facebook. Lucrând de la distanță și fiind pasionați de diverse pagini online, cei doi au găsit un punct comun în serialul “How I Met Your Mother”, începând astfel o conversație care le-a schimbat viețile. În ciuda distanței, conexiunea lor s-a manifestat imediat, iar discuțiile virtuale au evoluat rapid într-o legătură profundă. După câteva luni de interacțiuni online, Michael a hotărât să își viziteze partenera în România, unde s-au simțit îndrăgostiți pe deplin. După o scurtă perioadă, americanul a surprins-o pe Ana Maria cu o cerere în căsătorie, marcând astfel începutul unei noi etape în viața lor.

Cu toate acestea, decizia de a se stabili în România a implicat o serie de obstacole birocratice. În ciuda eforturilor lor de a naviga prin sistemul legal românesc, au fost nevoiți să facă față unei serii de cerințe contradictorii și confuze din partea diferitelor instituții. A fost nevoie de multe apeluri și discuții pentru a obține documentele necesare pentru căsătorie.

În ciuda provocărilor, cei doi au reușit să-și unească destinele și să înceapă o viață împreună în România. Ana Maria și Michael au fost binecuvântați cu venirea pe lume a primului lor copil la scurt timp după căsătorie, aducând un nou nivel de fericire și împlinire în viața lor.

Planurile lor de viitor includ călătorii și explorarea mai multor locuri din Europa și din România. Deși inițial au considerat mutarea în SUA, Michael s-a îndrăgostit profund de frumusețea și autenticitatea României, găsind chiar și un loc de muncă care să-i permită să rămână în această țară minunată.

Michael a fost impresionat de bogăția istoriei și a peisajelor din România, remarcând diferențele dintre tradițiile locale și cele din SUA. Deși a întâmpinat unele dificultăți în adaptarea la limba și obiceiurile locale, a apreciat comunitatea prietenoasă și spiritul de solidaritate al vecinilor săi români.

În concluzie, pentru Ana Maria și Michael, România a devenit mai mult decât un simplu loc de rezidență – a devenit o casă, un loc în care au găsit dragoste, comunitate și aventură.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img