vineri, 19 aprilie, 2024

Cea mai tare imagine de la Poliția P. Neamț! Cățel rătăcit, poză de grup în autospecială cu polițiștii care îi căutau stăpânul.

Distribuie:

Publicat:

Fotografie de colecție. Sau moment inedit pentru forțele de ordine din Piatra Neamț. În imaginea de mai jos, se poate vedea un cățel rătăcit, iar atenția unui echipaj de poliție a fost captată de agitația acestuia. Alfie, așa cum a fost numit cățelușul, a fost în cele din urmă reunit cu stăpânul său, datorită intervenției prompte a polițiștilor care l-au identificat. Înainte de acest moment fericit, cățelul de rasă Golden Retriever a fost dus la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț, unde a primit o primire surprinzător de caldă, fără a fi audiat sau încătușat, dar în schimb a avut parte de o atenție deosebită.

”Astăzi, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț a avut o intervenție cu totul neobișnuită.

În timpul patrulării, membrii echipei noastre au remarcat un cățel cu blana aurie, manifestând un comportament agitat.

Am decis să-l ducem la sediul Poliției, unde cu sprijinul colegilor din Biroul Protecția Animalelor, am desfășurat o misiune mai puțin obișnuită – identificarea stăpânului.

Eforturile noastre au fost încununate de succes, reușind să-l găsim pe proprietarul lui Alfie, care ne-a povestit că acesta a ieșit din curte într-un moment de neatenție, devenind nevăzut pentru un timp.

Acum, Alfie este în siguranță, aventura sa având un final fericit.

Această întâmplare subliniază legătura specială dintre oameni și animale.

Gesturile mici de grijă și compasiune pot face o diferență imensă în viețile animalelor din jurul nostru”, a declarat insp. Ramona Ciofu de la IPJ Neamț.

 

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img