sâmbătă, 25 mai, 2024

Apel de donare de sange pentru tanarul husean implicat in gravul accident de la Padureni : Andrei Danut Petcu are nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet mare – FOTO

Distribuie:

Publicat:

În urma tragicului accident de mașină petrecut sâmbătă dimineața în comuna Pădureni, tanarul Petcu Andrei-Danut, în vârstă de 21 de ani, se află în stare critică la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Situația sa medicală este gravă și necesită transfuzii de sânge în regim de urgență.

Accident grav la Ivanesti, comuna Pădureni : Cinci tineri implicați într-o coliziune violentă, doi răniți în mod grav – FOTO

Familia și prietenii lui Andrei lansează un apel la solidaritate către comunitatea locală și nu numai, cerând sprijin pentru a asigura resursele necesare tratamentului acestuia. Pentru a-l ajuta pe Andrei să lupte pentru viața sa, este crucial ca cât mai mulți oameni să doneze sânge în numele său.

De preferat, donațiile ar trebui să se facă în orașul Bârlad, conform politicilor spitalelor. Însă, orice donație de sânge contează și poate face diferența în viața lui Andrei.

Este important ca donatorii să specifice numele complet al lui Andrei-Danut Petcu atunci când donează sânge, pentru a asigura că acesta primește tratamentul de care are nevoie în timp util.

Ne rugăm din inimă pentru recuperarea rapidă a lui Andrei și îl îndemnăm pe fiecare dintre voi să se alăture acestei campanii de donare de sânge în sprijinul său. Fiecare picătură de sânge contează și poate aduce speranță în lupta lui Andrei pentru viață.

Vă rugăm să ne trimiteți poze cu adeverințele de donare, pentru a le putea arăta lui Andrei că are o comunitate întreagă în spatele său, gata să-l susțină în aceste momente dificile.

DONEAZĂ SANGE‼️‼️‼️
Petcu Andrei-Danut, tanar de 21 de ani, pasager in masina implicata in cumplitul accident de sambata dimineata din comuna Padureni, este in stare critica la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui si are nevoie de sange!
De preferat ar fi sa se doneze in Bârlad(politicile spitalelor). Haideti sa il ajutam pe Andrei si sa donam pe numele lui : Petcu Andrei-Danut🙏🙏🙏 si sa ne rugam sa il tina Dumnezeu in viata!🙏🙏🙏
Va rog, pe cat se poate, poze la adeverinte!🙏

Semnat,
Daniela(Sora lui Andrei)”

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img