luni, 29 aprilie, 2024

Asa arata Gabriela in 2010! Vecinii ii spuneau „Satanista”! Ii era rusine sa iasa din casa pana l-a cunoscut pe Victor Slav. Acum este o alta femeie! Arata total diferit dupa ce s-a operat

Distribuie:

Publicat:

Gabriela este o tanara care a avut greutati extrem de mari si a dus o viata de cosmar.

Dupa moartea tatalui ei a cazut intr-o grava depresie, a fugit de acasa si a intrat intr-o structura satanista. A renuntat la scoala, isi jignea mama, dormea prin parcuri si isi batea joc de lumea de pe strada.

In lumea in care a intrat l-a cunoscut pe tatal primului sau copil, care o batea frecvent si care i-a scos toti dintii din fata. In timp, dantura ei s-a deteriorat pentru ca nu a avut bani sa o refaca si de rusine, isi fabrica la doua-trei zile dinti falsi de gips. Gabriela din Carei a incercat sa isi refaca viata si s-a recasatorit dupa care a dat nastere celui de-al doilea copil. Insa nici aceasta casatoria nu a functionat pentru ca sotul ei o insela si ii spunea ca arata ca ”moartea in vacanta”.

Ea a apelat la Frumusete pe muchie de cutit in urma cu 7 ani pentru ca fizicul ei a avut grav de suferit si ajunsese sa arate oribil. Acum, Gabi arata spectaculos si duce o noua viata.

„Ma simt excelent, sunt fericita, implinita si cu o alta viata. Ma simt foarte ok cu viata pe care o duc acum, am prieteni noi si oameni buni langa mine. Inainte traiam cu principiul ca poti iubi un om pentru sufletul lui nu pentru frumusete, d-asta m-am maritat a doua oara cand aratam cum aratam” a spus ea la ProTV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img