marți, 14 mai, 2024

Dupa ce si-a retras fetita de la scoala, Dana Nalbaru a facut anuntul despre baietelul ei! La doi ani, micutul face asta

Distribuie:

Publicat:

Dana Nalbaru a trecut printr-o perioada grea din viata ei. Desi nu a avut deloc o stare buna, vedeta a incercat sa fie puternica pentru fetita ei Sofia si pentru baietelul Kadri. Blonda a reintrat in atentia presei, dupa ce a anuntat ca si-a retras fiica de la scoala pentru a invata acasa.

„Ok, asta micu’ mazgalitu’, a inceput sa citeasca. Nu asta e mirarea pentru ca mai sunt copii care fac asta la doi ani. Mirarea e ca s-a hotarat ce vrea sa se faca atunci cand va fi mare. Cosmonaut…ar vrea sa ajunga pana la Saturn, dar nu crede ca se poate si cica se opreste pe Luna”, a scris Dana Nalbaru pe contul ei de Facebook.

Dana Nalbaru si Dragos Bucur formeaza unul dintre cele solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au o familie frumoasa si le impartasesc adesea fanilor experienta de parinti, prin intermediul blogurilor personale, dar si al conturilor de pe retelele sociale.

Dana Nalbaru a vorbit despre boala sotului ei, Dragos Bucur, care a fost diagnosticat cu diabet la varsta de 24 de ani, iar de atunci a isi face constant injectii cu insulin, pentru a-si tine boala sub control.

Desi acum a devenit o obisnuinta, mai ales ca tehnologia a evoluat iar actorul si-a achizitionat o pompa speciala, la inceput isi facea injectiile singur.

„Eu cand l-am cunoscut avea deja. Pentru mine nu a fost ceva normal. Prima data cand am vazut ca se inteapa m-a luat cu lesin, dupa care m-am linistit. L-am intrebat daca-l doare. Acum are o pompa de insulina si nu mai e chiar asa. Cand plecam isi face pachetul lui si are grija sa aiba tot. Mananca foarte multe dulciuri, dar are grija de sanatatea lui, este foarte atent. Analizele ii ies bine”, a declarat Dana Nalbaru.

Vedeta a dezvaluit ca fiica lor, Sofia, la numai 10 ani, isi ajuta tatal cu medicamentele. Totusi, micuta nu se indreapta catre cariera de doctorita: „Nu pare sa aiba inclinatii, desi il ajuta pe Dragos, da”, a relatat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img