joi, 30 mai, 2024

Avocatul husean Catalin Tocu, candidatul AUR la Primăria Huși, vede lumina în lupta pentru schimbare – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Într-o declarație făcută astăzi, avocatul Catalin Tocu a anunțat că își asumă candidatura la funcția de Primar al municipiului Huși sub umbrela partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Cu hotărâre și convingere, Tocu a subliniat că este momentul să se facă schimbări reale în administrația locală, iar el este pregătit să fie forța motrice din spatele acestei transformări.

“Da, am ales AUR! Sunt candidatul AUR la funcția de Primar al municipiului Huși”, a declarat Tocu, pledând pentru o abordare proactivă și energică în fața provocărilor comunității. El nu numai că își asumă responsabilitatea principală pentru funcția de primar, dar deschide și lista candidaților pentru Consiliul local, consolidând astfel angajamentul său pentru o schimbare pe scară largă în conducerea locală.

Tocu a subliniat că lupta sa este împotriva metehnelor și a proastelor obiceiuri care au blocat progresul în Huși timp de prea mult timp. În plus, el s-a angajat să lupte împotriva intereselor private care au subminat integritatea administrației publice locale. “O luptă susținută de o majoritate până de curând amorfă, ieșită acum din amorțeală, și care crede în primenirea comunității hușene. Împreună vom izbândi!”, a adăugat el cu încredere.

În încheierea declarației sale, Tocu a rostit un apel către cetățeni și a invocat ajutorul divin în această călătorie. “Să ne ajute Dumnezeu!” a fost rugăciunea lui, exprimându-și speranța că, cu susținerea comunității și cu voința divină, va reuși să aducă schimbarea pe care Hușiul o merită atât de mult.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img