vineri, 19 aprilie, 2024

Banuiala se confirma : La accidentul extrem de grav de la Padureni a fost un minor fara permis, lasat de iubita sa fie “sofer” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

O anchetă complexă este în desfășurare în Huși, județul Vaslui, în urma unui accident rutier cu consecințe devastatoare, care a adus în atenția publicului întregul eveniment tragic petrecut în seara zilei de 16 martie 2024. Un tânăr și-a pierdut un picior, iar altul a suferit leziuni grave la nivelul capului în urma coliziunii violente dintre autoturismul în care se aflau și un cap de pod. Ceea ce amplifică drama este descoperirea că unul dintre tinerii implicați este fiul unui polițist rutier, iar acesta și șoferița au încercat să ascundă adevărul timp de 10 zile.

Evenimentul tragic a fost raportat inițial la ora 03:41, prin intermediul apelului de urgență 112, iar autoritățile au fost alertate imediat. Mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, au fost transportate la Spitalul Municipal Huși pentru a primi îngrijiri medicale de urgență, aducând în prim-plan gravitatea situației.

Conform informațiilor inițiale, printre cei cinci pasageri aflați în autoturism se număra și o tânără de 20 de ani, iubita adolescentului implicat. Aceasta a pretins inițial că se afla la volan în momentul producerii accidentului, încercând să distorsioneze adevărul. Ulterior investigațiilor, s-a dezvăluit că aceasta i-a încredințat autoturismul minorului de 17 ani, despre care surse indică că ar fi consumat băuturi alcoolice în seara respectivă și nu ar fi deținut permis de conducere.

Surse din cadrul anchetei au sugerat că tânăra ar fi fost conștientă de starea tânărului și de lipsa acestuia de permis de conducere atunci când i-a încredințat volanul, adăugând un element de complexitate și gravitate cazului.

Autoritățile au reținut cei doi tineri pentru o perioadă de 24 de ore și îi vor prezenta în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși pentru dispunerea unor măsuri preventive. Ancheta este în curs de desfășurare, iar eforturile de a stabili circumstanțele exacte și cauzele acestei tragedii rutiere sunt în plină desfășurare.

În lumina acestui eveniment tragic, publicul este îndemnat să reflecteze asupra importanței respectării legii și a asumării responsabilității în conducerea autovehiculelor, precum și asupra consecințelor grave care pot decurge din ascunderea adevărului în astfel de situații.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img