vineri, 19 aprilie, 2024

Vasile a murit în chinuri groaznice, a fost bătut și ars de viu în Italia. Închisoare pe viață pentru călăii românului

Distribuie:

Publicat:

Trei indivizi au fost condamnați la închisoare pe viață pentru uciderea lui Vasile Todirean, un român în vârstă de 42 de ani, care a fost brutal bătut și incendiat într-o gară din Italia, în tragicul incident din 8 iulie 2019.

Victima, Vasile Todirean, un om al străzii, cunoscut pentru natura sa pașnică și pentru traiul său modest, a cerut trei țigări celor trei agresori. În urma acestui simplu act, bărbații l-au atacat violent, apoi l-au incendiat, lăsându-l să moară pe peronul gării din Villafranca.

Cu toate că a fost găsit în viață, Vasile a suferit răni grave și a fost transportat la spital, unde a luptat pentru viața sa timp de două luni, până când a decedat în Verona.

Condamnările la închisoare pe viață au fost pronunțate împotriva lui Eros De Mori, cunoscut sub numele de Carlo, în vârstă de 41 de ani, Liliano Bosoni, cunoscut sub numele de Jessi, în vârstă de 61 de ani, și Cristian Relu Tuca, un român în vârstă de 58 de ani. Această hotărâre a fost emisă de Curtea Asizelor din Verona, sub președinția lui Sandro Sperandio.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img