sâmbătă, 18 mai, 2024

VETRISOAIA : Trei tineri din R. Moldova au incercat sa intre ilegal in Romania, trecand Prutul inot -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni au depistat, in zona de responsabilitate, trei minori, cetateni R. Moldova, care au trecut inot Prutul in Romania cu intentia de a ajunge in municipiul Bucuresti.

Marti, 5 septembrie., in jurul orei 09.30, in baza unei informatii de la o persoana de sprijin, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni au depistat la malul raului Prut, pe directia localitatii de frontiera Bumbata, comuna Vetrisoaia, judetul Vaslui, trei tineri care nu isi justificau prezenta in zona.

Deoarece cele trei persoane de sex masculin nu aveau  documente de identitate asupra lor, acestea au fost duse la sediul institutiei pentru cercetari.

In urma verificarilor specifice efectuate, politistii de frontiera au stabilit ca cei in cauza sunt cetateni din R. Moldova, minori, cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani.

Persoanele in cauza au trecut raul Prut inot, pe directia localitatii Leova, Republica Moldova, cu intentia de a ajunge la Bucuresti.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat. In baza Acordului de Readmisie incheiat intre Romania si Republica Moldova, cei trei minori au fost predati autoritatilor de frontiera ale statului vecin pentru continuarea cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img