joi, 30 mai, 2024

Comisar șef Topciu Aurel Mihail este noul comandant al Poliției de Frontieră Galați – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Comisar șef de poliție Topciu Aurel Mihail  este, începând cu data de 01 aprilie 2024, împuternicit la comanda Poliției de Frontieră Galați, pe o perioadă de șase luni. A început cariera în Poliția de Frontieră în anul 2000, ca ofițer operativ la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Băneasa, apoi a deținut mai multe funcții de execuție și conducere în diverse structuri operative din cadrul Poliției de Frontieră. 

Din august 2017 a fost șeful Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Bacău până la împuternicirea pe funcția de șef Serviciu Teritorial al Poliției de Frontieră Galați. 

De-a lungul carierei, de peste 27 de ani în structurile Ministerului Afacerilor Interne,  a demonstrat că este un profesionist și a fost apreciat pentru rezultatele obținute.

Comisar șef de poliție Topciu Aurel Mihail are 47 de ani,  este căsătorit, are doi copii, iar în relațiile cu colegii se bazează mult pe comunicarea eficientă și lucrul în echipă.

„Sunt o persoană axată pe obiective, identificare de soluții și comunicare. Sunt un om care crede că nimic nu se poate realiza fără o echipă solidă.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img