duminică, 19 mai, 2024

100 de muncitori au adunat gunoaiele ramase in urma mitingului din Capitala

Distribuie:

Publicat:

Primaria Capitalei a anuntat ca, in mai putin de o ora de la incheierea mitingului PSD, 100 de muncitori au curatat Piata Victoriei, dar si alte zone ale Bucurestiului unde au avut loc evenimente in cursul zilei de sambata.

"Imediat dupa finalizarea manifestarii publice care a avut loc seara trecuta in Piata Victoriei si la care au participat sute de mii de persoane, operatorii de salubrizare, angajati de organizatori, au intervenit prompt pentru salubrizarea zonei. Astfel, in mai putin de o ora, 100 de muncitori cu 10 utilaje (curatatoare, cisterne spalat, utilaje pentru incarcarea si transportul deseurilor) au salubrizat intreg perimetrul in care s-a desfasurat evenimentul", reiese dintr-un comunicat de presa transmis de Primaria Bucuresti.

PMB a precizat ca la toate manifestarile publice, adunari, festivaluri, concerte, organizatorii au obligatia, prin protocoalele incheiate cu Primaria Municipiului Bucuresti, sa asigure salubrizarea zonelor unde au avut loc evenimentele.

Potrivit sursei citate, cursul noptii au fost salubrizate toate zonele din Bucuresti unde au avut loc manifestari publice (evenimente sportive, marsul LGBT, marsul Noua Dreapta etc).

Dupa incheirea mitingului organizat de PSD impotriva abuzurilor, in Piata Victoriei, au iesit la iveala zeci de mormane de gunoaie lasate in urma de participanti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img