vineri, 19 aprilie, 2024

Cat castiga lunar jurnalistul Malin Bot si din ce se intretine

Distribuie:

Publicat:

Malin Bot s-a autoproclamat singurul jurnalist independent din Romania si lider al miscarii #rezist, desi alti protestatari l-au contrazis de cate ori au avut ocazia. Ramas fara job-ul de la Romania Libera, acesta a decis sa activeze pe cont propriu. In trecut, s-a plans destul de mult de lipsa banilor, dar acum pare sa ii mearga foarte bine.

Fostul deputat PMP, Gelu Visan, recent exclus din partidul condus de fostul presedinte Traian Basescu, a fos cel care l-a intrebat pe Malin Bot cat castiga. Malin Bot se afla deja in Piata Victoriei de la orele pranzului, in asteptarea mitingului anuntat de PSD ca forma de protest fata de abuzurile din Justitie si a imixtiunii „institutiilor de forta” in activitatea statului.

„Ce salariu ai, Malin Bot?” l-a intrebat Visan pe ziarist.

„Am castigat 4500 de dolari luna trecuta. Se cheama jurnalism independent”, a raspuns, calm, Bot.

Jurnalistul spune ca reuseste sa se intretina din „publicitate online si din contributiile sustinatorilor” si invita pe oricine care vrea sa afle astfel de detalii sa caute pe motorul de cautare Google.

Recent, in luna martie, o jurnalista din Teleorman il ataca dur pe Malin Bot, exact pentru faptul ca ar solicita si primi cadouri foarte valoroase.

„Ce frumos!!! Dupa ce a primit laptop, aparat foto, haine, bani si alte chestii minunate pentru ca rezista, iata ca Malin primeste si aur! Nu e absolut fantastic?”, a scris pe Facebook jurnalista Carmen Dumitrescu de la Liber in Teleorman.

„Vreau si eu, ce trebuie sa fac?”, a comentat un cititor postarea lui Carmen Dumitrescu. Raspunsul ei: „Iti dai demisia, plangi pe Facebook din mijlocul protestelor si succesul e garantat! Succes!”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img