duminică, 5 mai, 2024

4 alimente fermentate pe care să le incluzi în dieta ta: Ajută la îmbunătățirea digestiei și la întărirea sistemului imunitar

Distribuie:

Publicat:

Timp de secole, înainte de a avea acces la congelatoare și conserve, alimentele fermentate erau disponibile pentru a ajuta la conservarea legumelor și pentru a le menține comestibile mai mult timp.

Dar fermentarea nu este utilă doar pentru conservarea alimentelor. S-a constatat, de asemenea, că ea crește valoarea nutritivă generală a alimentelor și are beneficii uriașe pentru sănătatea intestinală.

Alimentele fermentate devin o mișcare de sănătate uriașă și în trend

Pe scurt, alimentele fermentate trec printr-un proces în care bacteriile naturale se hrănesc cu zahăr și amidon și creează acid lactic. Acest lucru ajută digestia în organism și duce la un mai bun sprijin al sistemului imunitar și chiar vă poate ajuta să pierdeți în greutate. Studiile arată că consumul acestor alimente îmbunătățește, de asemenea, sănătatea pielii și starea de spirit.

Ca urmare a acestor informații, este important de știut că echilibrul dintre bacteriile bune și cele care cauzează boli în intestin este esențial pentru o stare de sănătate bună.

Continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img