vineri, 10 mai, 2024

Acces Direct. Mămica Florentina, clipe de groază din cauza soacrei sale. Tânăra ar fi fost bătută

Distribuie:

Publicat:

Deși are numai 20 de ani, Florentina a trecut prin momente și chinuri greu de imaginat. S-a îndrăgostit lulea de un tânăr de aceeași vârstă și totul ar fi mers ca pe roate până în momentul în care aceasta a rămas însărcinată. De atunci, ”a intrat în peisaj” soacra Florentinei, care încă ar amenința-o cu moartea.

Florentina l-a cunoscut pe fostul ei partener de viață în urmă cu doi ani, atunci când avea doar 18 ani. A plecat împreună cu el în Olanda, acolo unde a muncit la o plantație de brazi, în frig, până când s-a îmbolnăvit.

Mămica Florentina, clipe de groază din cauza soacrei sale

Odată cu trecerea timpului, iubitul tinerei ar fi început să consume substanțe interzise de lege și chiar ar fi încercat să o convingă și pe ea să consume, însă la scurt timp după aceste evenimente s-au despărțit.

Astăzi, fiul Florentinei are 11 luni. După cele trei luni petrecute în Olanda, Florentina s-a întors acasă, în România și a locuit la soacra ei, timp de o săptămână, susținând că femeia a ținut-o acolo cu forța și nu a lăsat-o să plece.

De când a rămas însărcinată, Florentina ar fi fost terorizată în fiecare zi chiar de către soacra ei, fără un motiv anume. Femeia nu ar fi vrut ca Florentina să îi producă obligații fiului ei prin nașterea acestui copil.

Fostul iubit al Florentinei s-a întors în Olanda

Fostul iubit al Florentinei a plecat înapoi în Olanda și ulterior Florentina s-ar fi trezit cu o mulțime de mesaje și amenințări cu moartea din partea soacrei sale, unele dintre ele vizându-l chiar și pe cel mic.

”Dintr-o dată mi-a zis să îmi văd de treaba mea, să nu mai zic că e copilul lui, a zis să îi fie rușine pentru că maică-sa cu el îl jignesc foarte mult pe copilul ăsta. Am auzit eu cu urechile mele. Totul până la copilul meu. Și tatăl copilului are 20 de ani”, a povestit Florentina.

Tatăl copilului a intrat într-o relație cu o altă femeie, după despărțirea de Florentina, pe care a lăsat-o însărcinată, iar mai apoi a părăsit-o. În prezent, bărbatul ar fi într-o relație cu altă femeie, care în prezent este și ea însărcinată.

Tânăra ar fi fost bătută cu bestialitate, deoarece nu a dorit să facă avort și să renunțe la sarcină. În continuare, Florentina dorește să lupte pentru copilul ei care urmează să împlinească un an.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img