luni, 20 mai, 2024

Elena Udrea și-a revăzut fiica, după câteva luni de singurătate. Eva și-a vizitat mama la închisoare

Distribuie:

Publicat:

Elena Udrea a avut un început de săptămână cât se poate de bun. Fiica ei, Eva, a vizitat-o la închisoare și au petrecut împreună câteva ore de neuitat. Este a doua vizită pe care cea mică i-o face mamei sale, acolo unde este încarcerată.

Elena Udrea este încarcerată la închisoarea Târgșor, acolo unde a fost prinsă de către poliția bulgară în încercarea ei de a scăpa. Aceasta trebuie să își ispășească pedeapsa de 6 ani, iar astăzi a primit cea de-a doua vizită a fiicei sale. Eva a fost însoțită de tatăl ei, Adrian Alexandrov, care a povestit cum a decurs vizita dintre cele două.

Elena Udrea, vizitată la închisoare de către fiica ei

Elena Udrea și fiica ei în vârstă de 4 ani, Eva, au petrecut împreună 3 ore minunate într-o cameră specială, numită ‘’MAMA ȘI COPILUL’’. Luni, Elena Udrea a fost vizitată la închisoare de către fiica ei și asta a fost o mare bucurie pentru ea. Adrian Alexandrov a fost cel care și-a însoțit fiica să își viziteze mama și spune că cele două au petrecut împreună clipe minunate.

‘’Este a doua oară când mergem. Am fost si saptămâna trecută. Nu am vrut sa o aduc înainte ca era geam. A fost o bucurie enormă după patru luni de cand nu si-a vazut copilul. S-au jucat, au colorat, au desenat si acum mergem acasă. (Eva n.red.) e bucuroasă, nu stie ce se intampla, crede ca venim la birou. Îi place, e camera decenta, cu jucării. S-au jucat frumos, au facut activităţi si celei mici i-a placut. Nu ne rămâne decât să venim săptămânal”, a povestit Adrian Alexandrov la România TV.

Cei doi părinți, Elena Udrea și Adrian Alexandrov, au hotărât de comun acord să nu îi povestească celei mici despre ce se întâmplă cu mama ei. Ba mai mult, ei nu voiau nici să o viziteze pe aceasta la închisoare ca un geam să le despartă, dar situația a stat diferit, ele putând să interacționeze într-o cameră specială.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img