vineri, 10 mai, 2024

Accident Vaslui : Ambulanta BGS, lovita de un autotren . Soferul mastodontului a parasit locul faptei – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit marti, 29 octombrie,  în localitatea vasluiana Podeni ( curba spre Buhăiești), DN 2F, la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule și 6 persoane. Au fost deplasate 4 autospeciale, dintre care 1 ASAS cu modul pentru descarcerare, 1 ambulanță tip C1 (TIM) și 2 ambulanțe tip B2 (EPA).
La fața locului, echipajele de intervenție au găsit o ambulanță BGS scoasă în afara carosabilului, cu partea din față într-un șanț. Ambulanța fusese lovită de un TIR, conducătorul auto al autotrenului părăsind locul accidentului. 

Ambulanța privată transporta către Centrul pentru Dializă Vaslui 4 pacienți care trebuiau dializați. Au fost acordate îngrijiri medicale pentru 4 persoane, trei dintre persoanele ce trebuiau dializate fiind apoi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui cu traumatisme cranio faciale și escoriații (o persoană de sex feminin în vârstă de 58 ani și două persoane de sex bărbătesc, cu vârste de 67 respectiv 68 ani). De asemenea, la UPU Vaslui a fost transportat și conducătorul auto al ambulanței (32 ani), acesta fiind diagnosticat cu traumatism cranio facial.

Cel de-al patrulea pacient din ambulanță nu a necesitat îngrijiri medicale.

Acțiunea a fost condusă de inspectorul șef al ISUJ Vaslui, colonel Blagoci Ghiorghe.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img