sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Catalin, soferul care si-a pierdut viata pe Soseaua Husi-Stanilesti, condus pe ultimul drum de o multime de oameni – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Catalin Brodoceanu, soferul de 32 de ani care si-a pierdut viata intr-un tragic accident petrecut in urma cu cateva zile pe Soseaua Husi – Stanilesti, a fost condus astazi pe ultimul drum de catre familie si apropiati . Corpul neinsufletit a fost depus in urma cu 3 zile la Biserica “Sfantul Dumintru” iar astazi, pe o vreme mohorata, cortegiul s-a indreptat catre cimitirul “Sfantul Toma “ , unde isi va duce odihna vesnica .  
Pe ultimul drum i-au fost alaturi toti cei care l-au cunoscut de la mic la mare, in urma cu cateva zile, un grup de juniori au mers si au cumparat o coroana, iar cand au fost intrebati pentru cine o achizitioneaza,  raspunsul l-a socat pe patron:

“ Pentru un domn care a murit in accident de masina si juca mereu fotbal cu noi in spatele blocului, am pierdut un om din echipa”

Va reamintim faptul ca:

Un accident rutier grav s-a petrecut in seara zilei de  vineri, 25 octombrie, pe soseaua Husi -Stanilesti, in zona poligonului de trageri al armatei . Conform cercetarilor si martorilor de la fata locului, vinovat de producerea gravului eveniment rutier este soferul unui autoturism marca Mazda, condus de un tanar de aproximativ 30 de ani . Acesta se indrepta pe directia Gura Vaii catre Husi, cand intr-un viraj, din cauza nerespectarii vitezei la conditiile de pe carosabilul umed, a pierdut controlul asupra directiei de mers, intrand pe contrasens si acrosand frontal-lateral o autoutilitara care se deplasa regulamentar pe sensul sau de mers . In urma impactului ambele autovehicule au iesit de pe partea carosabila, soferul din Mazda fiind ramas incarcerat și scos din masina de pompierii huseni .  Doua persoane au fost transportate la Spitalul “Dimitrie Castroian” Husi, mai grav ranit fiind soferul din autoturismul marca Mazda

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img