marți, 28 mai, 2024

Aceste trei zodii nu te vor iubi niciodata – Ele nu stiu ce inseamna dragostea!

Distribuie:

Publicat:

Desi se spune ca fiecare om e capabil de dragoste, se pare ca nu e deloc asa! Acestea sunt cele trei zodii pentru care acest sentiment le este strain.

Barbatul LEU:

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal nu sunt in totalitate sinceri cand vine vorba despre iubire pentru ca vor face orice sa te cucereasca si sa te ademeneasca in dormitor cat mai repede cu putinta si vor apela la minciuni de cele mai multe ori.

Barbatii leu sunt atat de mandri de ei, insa nu sunt capabili sa iubeasca pe cineva ma mult decat se iubesc pe ei insisi. sunt foarte egoisti si partenerelor lor le va fi greu sa accepte faptul ca vor fi puse pe locul doi intotdeauna pentru ca se va pune pe el pe primul loc.

Barbatul GEMENI:

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal te vor vraji din vorbe. Iti va spune exact ce vrei sa auzi, vorbe dulci si mieroase care sa te faca sa crezi ca te iubeste sincer si ca nu te va parasi niciodata.

In realitate, lucrurile stau altfel pentru ca nativii din gemeni nu iti vor demonstra niciodata prin fapte ceea ce spun pentru ca aceste sentimente nu exista si ori de cate ori vei pune un barbat gemeni sa-ti demonstreze va da bir cu fugitii. Iubirea acestor nativi nu este sincera, nu este de lunga durata si, cel mai important, nu este stabila.

Barbatul TAUR:

Acesti barbati sunt mult prea preocupati de ei insisi, incat nu le mai pas de altcineva si considera ca timpul pe care l-ar pierde iubind pe altcineva, trebuie sa il investeasca in ei si sa se iubeasca pe ei mai mult decat orice pe lume.

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal iti va jura iubire sincera si pentru toata viata, insa nu te va iubi pasional si irevocabil pentru ca nu pot. Este adevarat ca acesti nativi sunt pasionali si stiu sa cucereasca o femeie, insa nu stiu cum sa pastreze o femeie in viata lor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img