Al Bano revine in Romania. Cand si unde va concerta

0
49

Spectacol grandios in premiera, la Timisoara, sub genericul ”Una fiesta italiana”. Legendele muzicii italiene, Al Bano si Ricchi e Poveri vor sustine un concert pe stadionul ”Dan Paltinisanu”.

Al Bano este vocea italiana cea mai cunoscuta in lume, un artist iubit cu pasiune de publicul de pe intreg mapamondul, pentru talentul incredibil si vocea minunata, dar mai ales pentru ca si-a pastrat autenticitatea si nu a tradat niciodata valorile de-a lungul carierei sale extraordinare. Anul 2015 a fost anul Al Bano Carrisi la Festivalul Sanremo, marele artist cumuland 14 prezente, numarul maxim atins de vreun artist la cel mai prestigios festival din lume.

Ricchi e Poveri a scris pagini importante in istoria pop a muzicii italiene si internationale. Povestea grupului Ricchi e Poveri, una dintre cele mai versatile, stralucitoare si iubite formatii de pe scena europeana, a inceput la Genova, in 1968. De-a lungul unei cariere muzicale de peste 45 de ani, Ricchi e Poveri a castigat un palmares impresionant de premii si distinctii, a vandut peste 20 de milioane de discuri, a scos 19 albume de studio, a lansat peste 200 de cantece si a concertat pe tot mapamondul.

Evenimentul va avea loc vineri, 12 iunie, de la ora 20.30. Biletele se gasesc la casa de bilete a Stadionului „Dan Paltinisanu”, la Agentiile de bilete ale Teatrului National, Operei Nationale, Filarmonicii “Banatul” si online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro.

In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 250 de lei – categoria VIP, 150 de lei – categoria I, 100 de lei – categoria a II-a, 60 de lei – categoria a III-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.