duminică, 25 februarie, 2024

Victor Ponta nu doreste sa devina un Traian Basescu

Distribuie:

Publicat:

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a explicat intr-o emisiune TV, ca stie ca putea sa faca multe lucruri mai bine, din functia de premier al Romaniei, dar a ales sa se concentreze mai mult pe ce are de facut si mai putin pe razboaie politice.
 
“Din activitatea mea de premier puteam sa fac multe lucruri mult mai bine. Dar nu vreau sa fac ca Traian Basescu. Cand imi place ce face justitia ii laud, cand nu, ii critic. Prefer sa nu comentez, pentru ca in acest moment sunt un suspect si ma duc, ca orice suspect, sa lamuresc acest lucru. Dar nu am niciun fel de problema sa ma duc si sa lamuresc tot ce trebuie lamurit. Cu conditia sa fiu intrebat. Am fost verificat de ANAF, ANAF mi-a dat document ca nu e nimic in neregula, ANI la fel.”

Ponta a adaugat ca orice batalie politica in acest moment are efecte directe asupra cetatenilor Romaniei.
 
“Mi-as fi dorit ca mare parte din energia mea sa o folosesc pentru functia de premier, nu ca sa ma cert in fiecare zi cu doamna Gorghiu, cu domnul nu stiu care, cu doamna Paul Vass, nu asta asteapta oamenii de la mine. Am ales sa imi vad de treaba mea de prim-ministru.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img