duminică, 26 mai, 2024

Alege floarea potrivita zodiei tale, afla ce spune despre destinul tau

Distribuie:

Publicat:

Zodiacul floral include 9 zodii si este foarte interesant, pentru ca ascunde detalii picante despre personalitatea ta. Pentru a afla ce floare te reprezinta, nu trebuie sa faci un calcul dificil, ci doar sa te uiti unde este incadrata ziua ta de nastere. Lista cu zodiacul floral

Floarea-soarelui – cei nascuti in zielele de 1, 10, 19, 28
Bujor – cei nascuti in zilele de 2, 11, 20, 29
Papucul-doamnei – cei nascuti in zilele de 3, 12, 21, 30
Albastrea – cei nascuti in zilele de 4, 13, 22, 31
Iris – cei nascuti in zilele de 5, 14, 23
Mac – cei nascuti in zilele de 6, 15, 24
Orhidee – cei nascuti in zilele de 7, 16, 25
Margareta – cei nascuti in zilele de 8, 17, 26
Trandafir – cei nascuti in zilele de 9, 18, 27
Zodiacul floral si caracteristicile tale

Floarea-soarelui
Iti place sa fii in centrul atentie, ca cei din jur sa iti faca complimente si sa te aprecieze. Esti o persoana increzatoare in propriile puteri si stii cum sa ajungi in fruntea tuturor. Dar acest lucru nu te transforma intr-o persoana rea, din contra, esti o fire placuta, generoasa, deschisa si te-ai dovedit de multe ori a fi o buna prietena.

Bujor
Daca te afli sub semnul Bujorului din zodiacul floral, esti o persoana care pune pe primul plan iubirea si pasiunea. Iti place sa te implici profund atat in ceea ce tine de profesie si casa, dar si intr-o relatie. Te daruiesti cu sinceritate si astepti acelasi lucru si de la partenerul tau.

Papucul-doamnei
Visatoare, rafinata si romantica, persoana reprezentata de aceasta floare este foarte atenta la detalii si organizeaza totul din timp. Esti o fire modesta, placuta, cu inclinatii artistice, careia ii place sa se inteleaga cu cei din jur. Atunci cand nu rezonezi cu cineva din anturaj, tinzi sa te inchizi in tine si sa fii rezervata.

Albastrea
Ai o personalitate debordanta si iti place sa te implici in tot felul de proiecte. Esti o persoana care se pricepe sa-i sfatuiasca pe ceilalti, fiindca iti place sa-ti ajuti prietenii si familia, astfel ca ii asculti si ii consolezi cum poti. Firea ta deschisa si devotata te va ajuta sa reusesti pe plan profesional.

Iris
Irisul este un semn din zodiacul floral care reprezinta foarte bine persoanele creative, vesele, optimiste, seducatoare si misterioase. Chiar daca viata te pune uneori in situatii neplacute, tu te adaptezi usor si reusesti sa evoluezi cu usurinta. Prietenii te apreciaza mult, de aceea apeleaza la tine tot timpul cand au probleme.

Mac
Iti plac lucrurile stilate si bine organizate. Esti o fire calma, sensibila, careia ii place confortul si siguranta pe care o poate oferi o relatie sau o familie. Nu iti place singuratatea si nici nu ai parte de ea prea mult timp, pentru ca felul tau de a fi atrage oamenii in jur.

Orhidee
Curioasa si inventiva, femeia nascuta sub acest semn al zodiacului floral este admirata pentru frumusetea si trasaturile nobile de caracter. Desi la prima vedere pari pretentioasa si rece, cu timpul te dovedesti a fi loiala si sensibila. Ai un mod aparte de a vedea lucrurile, ceea ce uneori ii intriga pe ceilalti, insa tot ii atragi cu comportamentul misterios pe care il ai cateodata.

Margareta
Esti sincera si fidela, insa uneori dai dovada de naivitate si acest lucru te face sa pierzi mult in viata, pentru ca le dai ocazia altor persoane sa profite de tine. Fii iubitoare si deschisa cu cei in care chiar ai incredere si mai prudenta cu persoanele pe care nu le cunosti bine.

Trandafir
Daca te reprezinta acest semn al zodiacului floral, esti atrasa de filosofie, poezie, arta si natura. Nu tolerezi cruzimea si nedreptatea, ceea ce te face sa fii impulsiva in unele situatii. Iti place sa simti armonie si echilibru in tot ceea ce faci. Faptul ca esti inconjurata de prieteni si familie te face cel mai fericita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img