luni, 29 aprilie, 2024

Alexia Țalavutis, despre experiența la Te cunosc de undeva. Ce părere are partenera lui Dima Trofim: „Filmez non stop”

Distribuie:

Publicat:

Alexia Țalavutis îl are partener pe Dima Trofim la Te cunosc de undeva. Cei doi fac diverse transformări și aduc mereu zâmbetul pe buză juraților. Ei bine, concurenta spune că este o experiență superbă că participă la acest show.

„Filmez non stop, aproape, pentru Te cunosc de undeva, minim cinci ore pe zi le petrec în fața oglinzii. Mai ales perioada asta stau foarte mult timp. A fost și este o provocare superbă. Am avut multe transformări la Te cunosc de undeva”, a declarat artista.

Concurenta de la Te cunosc de undeva este extrem de mândră că a acceptat să participe la acest proiect, deoarece se simte foarte bine și îi place că mereu se transformă în altcineva.

„Foarte frumos, îmi place la nebunie proiectul ăsta. Nu cred că există un proiect mai frumos pentru un artist, pentru că faci exact ce-ți place și sunt foarte multe schimbări. Este superb, în fiecare săptămână e altceva, e minunat!”, a completat cântăreața.

Cum trece concurenta de la Te cunosc de undeva peste frici și emoții

Alexia Țalavutis a declarat că trece ușor peste frici sau peste emoții, deoarece o și incită lucrul pe care vrea să-l facă în acele momente. Concurentei de la Te cunosc de undeva îi place să participe la diverse emisiuni, deoarece se regăsește în ele și o fac să se simtă excelent.

„Chiar dacă este un pic dificil să ieși din zona de confort și să depășești niște bariere, îmi place să fac asta. Inițial îmi e teamă, îmi e frică, dar totuși mă incită și până la urmă fac pasul respectiv. Spre exemplu, mi-am dorit foarte mult să sar cu parașuta, dar îmi era frică și până la urmă m-am băgat în asta. Mi-a plăcut mult și o să o mai fac!”, a spus concurenta de la Te cunosc de undeva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img