marți, 14 mai, 2024

Cum se menține Baboiash în formă. Artistul are o dietă strictă: ”Mănânc la minim 16 ore”

Distribuie:

Publicat:

Baboiash a reușit să slăbească 80 de kilograme în urma unei intervenții chirurgicale, căci artistul a avut 187 de kilograme și problema de sănătate era una foarte mare. Acum, el încearcă să se mențină cu ajutorul unei diete strice de 120 de zile.

El a mărturisit că în ultima perioadă s-a mai îngrășat cam 10 kilograme, iar de aproximativ 40 de zile ține o dietă strictă prin care a reușit să scape de 8 dintre acestea și mai are alte două de dat jos.

Cântărețul de muzică de petrecere susține că mănâncă doar carne slabă și legume și a scos din alimentația sa orice înseamnă carbohidrați. Totodată, mănâncă la o distanță de minim 16 ore, iar atunci are un interval de șase ore în care are voie.

”De 40 de zile mănânc doar carne slabă și legume. Nu consum deloc alcool. Sunt ambițios, vreau să țin 120 de zile, mai am. Mănânci numai carne slabă, cu legume și atât. Fără pâine, fără orez, fără zahăr. Țin post intermitent, mănânc la minim 16 ore. În intervalul de 6 ore pe care le ai de mâncat nu mănânci mai mult de două ori”, a spus Baboiash la Xtra Night Show.

Baboiash mănâncă și carne de vită doar o dată pe săptămână

Baboiash mai susține că deși mănâncă doar carne de pui și în general carne slabă, mai consumă o singură dată pe săptămână și carne de vită, dar în special mănâncă pește și foarte multe legume.

El mai precizează că e foarte ambițios și vrea să-și ducă obiectivul la final și să dea jos și cele două kilograme luate în plus în ultima perioadă.

”Mănânc pește, pui, carne roșie foarte slabă, dar doar o dată pe săptămână”, a mai zis Baboiash la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img