duminică, 19 mai, 2024

Alina Puscas, emotionata pana la lacrimi: ”Copiii mei au imbratisat televizorul”

Distribuie:

Publicat:

Indragita actrita Alina Puscas, pe care telespectatorii o pot vedea in rolul Silviei, in fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1, in cadrul serialului ”Fructul Oprit”, marturiseste ca sunt momente in care copiii ei reusesc sa o emotioneze la maximum.

Alina a povestit o astfel de intamplare pe care a trait-o recent: ”A surprins Mihai (sotul ei-n.r.) un moment foarte dragut. Eu eram la filmari, dar in acelasi timp se si difuza ”Fructul Oprit”. I-a filmat pe copii, care m-au vazut la televizor si au mers sa imbratiseze televizorul. Va dati seama ca mi l-a trimis Mihai si m-am emotionat, am inceput sa plang”, a declarat actrita in cadrul emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel.

Alina Puscas marturiseste ca de-a lungul timpului a invatat foarte multe lucruri de la actorii experimentati si in continuare face acelasi lucru, ajungand chiar la performanta de a se intelege din priviri cu Carmen Tanase, cea care in serialul ”Fructul Oprit” joaca rolul Roxanei si este mama Silviei.

”Am invatat multe de la Magda Catone, de la Draga Olteanu si acum invat multe de la Carmen Tanase. Cate putin de la fiecare. Cand ai un pic de antrenament iti dai seama din priviri ce vrea sa-ti spuna un om mult mai experimentat pe platoul de filmare. Doar din pleoape imi dau seama ce imi spune si ma incred in judecata ei”, spune Alina Puscas.

Alina Puscas si Mihai Stoenescu au doi copii

Alina Puscas si-a gasit linistea in bratele lui Mihai Stoenescu, de profesie medic stomatolog, alaturi de care a intemeiat o familie superba. Prezentatoarea "Te cunosc de undeva" este mamica a doi copii adorabili, baietel si fetita, asa cum si-a dorit mereu. Alexandru (3 ani) si Antonia Melissa (2 ani), micutii cuplului, s-au nascut la diferenta mica de timp. Alina a ramas insarcinata cu fetita la 8 luni dupa ce devenise mama pentru prima data. Ea si-a implinit astfel visul de a avea doicopii: “Mi-am dorit sigur doi copii, in imaginatia mea, asa arata familia completa si perfecta: doi copii si doi parinti”, declara

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img