luni, 6 mai, 2024

Rasturnare de situatie in cazul unui cuplu controversat de la “Insula Iubirii”! Mirela Banias si Ionut Gojman s-au impacat?! Imaginile zilei

Distribuie:

Publicat:

La nicio zi de cand s-a aflat deznodamantul in cazul cuplului Mirela Banias si Ionut Gojman de la “Insula Iubirii”, au aparut imagini noi cu acestia, care vorbesc de la sine despre relatia pe care o au, de fapt, dupa ce s-au incheiat filmarile show-ului care ruleaza la Antena 1. In plus, frumoasa bruneta a adancit si mai mult misterul, dupa ce a facut public un mesaj emotionant si categoric, in acelasi timp.

In cadrul editiei de seara trecuta de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, fanii emisiunii au aflat ca Mirela Banias si Ionut Gojman s-au despartit definitiv. Totusi, pe Facebook au aparut imagini care arata, de fapt, ca cei doi fosti concurenti ai reality-show-ului sunt in relatii extrem de bune! Si asta pentru ca ei s-au afisat impreuna la nunta surorii tanarului afacerist din Targu Mures. Deocamdata, nu se stie daca au fost in calitate de iubiti sau prieteni, insa, cu totii au remarcat faptul ca cei doi s-au fotografiat impreuna cu mirii, la fel cum se intampla in cazul unor cupluri care isi asuma relatia. Vezi imaginile cu fostii concurenti de la “Insula Iubirii” in ziua fericitului eveniment .

Ce este “Insula Iubirii”

Cel de-al patrulea sezon al celui mai fierbinte reality-show care a inceput in aceasta toamna, “Temptation Island – Insula Iubirii”, a adus telespectatorilor povesti de viata incredibile, noi ispite si situatii complet neasteptate si nemaintalnite in sezoanele anterioare. Emisiunea este prezentata de Radu Valcan.

Duminica, 2 decembrie 2018, in cadrul show-ului s-a anuntat ca producatorii de la Antena 1 au luat decizia sa filmeze si cel de-al cincilea sezon la scurt timp dupa ce s-a tras cortina peste sezonul cu numarul patru. Asta inseamna ca, in curand, vor rula episoade din noul sezon de la “Temptation Island – Insula Iubirii”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img