duminică, 28 aprilie, 2024

Ana Porgras, despre retragerea Larisei Iordache de la Jocurile Olimpice: „Dezamăgirea i se citea pe față…”

Distribuie:

Publicat:

Larisa Iordache s-a retras de la Jocurile Olimpice, iar gimansta de 25 de ani a părăsit sala în lacrimi. Tânăra și-a dorit să concureze împotriva sportivei Simone Biles, pentru o medalie la bârnă. Larisa Iordache a decis să se retragă chiar înainte de concurs, din cauza durerilor pe care le avea.

În sesiunea de calificări din 25 iulie, gimnasta a suferit o entorsă. Intr-o intervenție pentru WOWbiz.ro, Ana Porgras a vorbit despre parcursul fostei sale colege de breaslă.

„E destul de greu ce se întâmplă. Știu că își dorea din tot sufletul medalia olimpică. Sper din tot sufleutul să nu fie accidentarea foarte gravă, pentru că va fi mult de muncă la recuperare. Larisa a fost tot timpul o gimnastă foarte bună.

Sunt convinsă că a muncit extrem de mult pentru a ajunge la aceste performanțe. A trecut printr-o perioadă dificilă înainte de olimpiadă. Știu ce înseamnă să fii gimnastă, în cazul meu s-a întâmplat într-o finală europeană, dar știu cât de greu e. Larisa avea șansa să ia medalia la bârnă. E frustrant”, a declarat Ana Porgras, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img