duminică, 12 mai, 2024

Smiley și Gina Pistol, prima vacanță în trei! Unde au dus-o pe micuța Josephine

Distribuie:

Publicat:

Smiley și Gina Pistol au plecat în prima vacanță de când au devenit părinți.

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de drahostei. Ei formează un cuplu de aproximativ patru ani de zile, iar relația au ținut-o ascunsă o perioadă lungă de timp de ochii curioșilor. Anul 2021 a venit cu un moment extrem de special pentru cei doi.

Celebra prezentatoare tv a dus-o pe lume pe Josephine, primul copil al cuplului. Viețile celor doi s-au schimbat radical, iar fetița lor le ocupă cea mai mare parte din timp.

De când formează o familie de trei, Smiley și Gina Pistol au decis că a venit momentul să meargă într-o vacanță. Ei nu sunt singuri, ci alături de Mihai Petre  și soția lui, Elwira, alături de fetițele lor.

Ei au ales ca destinație Italia, iar momente petrecute sunt de-a dreptul memorabile. Ei postează fotografii din locurile pe care le vizitează împreună. Smiley, Gina Pistol, Mihai Petre și Elwira se bucură din plin să trăiască această experiență împreună. Cântărețul a distribuit o fotografie cu celebrul dansator, în care amândoi apar în timp ce plimbă cărucioarele pe străzile din orașul Firenze. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img