miercuri, 8 mai, 2024

Anda Adam, insarcinata? Detaliul care a dat-o de gol in fata fanilor: „Ii vine o surioara sau un fratior lui Evelin?”

Distribuie:

Publicat:

Fanii cred ca Anda Adam este insarcinata din nou! Intr-una din cele mai recente fotografii postate pe Instagram, blondina le-ar fi dat de inteles admiratorilor ei ca urmeaza sa devina iar mamica. Detaliul a fost observat imediat de internauti, care au inceput sa o ia la intrebari pe artista.

Anda Adam a postat o fotografie in care apare in bratele sotului ei, Sorin Andrei Nicolescu, la descrierea careia a pus mai multe emoticoane „suspecte”. Este vorba despre o inimioara, un bebelus cu suzeta si o familia. Fanii s-au gandit imediat ca artista are sa le dea o veste buna. Ei au intrebat-o pe Anda Adam daca urmeaza sa ii faca un fratior sau o surioara lui Evelin. Mai mult, in fotografie,. Sorin Andrei pare ca tine mana pe burta sotiei sale.

„Esti gravida?”, „Esti cumva insarcinata?”, „Ce frumoasa esti!”, „Ii vine o surioara sau un fratior lui Evelin?”, „Sunteti superbi!”, „Imi place tinuta si cum arati!”, i-au scris fanii Andei Adam.

Anda Adam si Sorin Andrei Nicolescu s-au casatorit in anul 2015. Cei doi sunt fericitii parinti ai unei fetite minunate, pe care au botezat-o Evelin. Micuta are trei anisori.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img