luni, 20 mai, 2024

Mirela Boureanu Vaida vrea sa se retraga cu familia la tara si sa-si inscrie copiii la scolile de acolo: „Un copil foarte bun poate sa invete oriunde!”

Distribuie:

Publicat:

Mirela Boureanu Vaida s-a saturat de agitatia si aglomeratia din Bucuresti! Prezentatoarea de la Antena 1 vrea sa se mute la tara si sa-si inscrie copiii la institutiile de invatamat de acolo.

„Am de gand sa ma retrag la o casa, langa Bucuresti. Sunt aproape gata cu casa. Avem o curte mare. Si chiar ma gandeam sa mut copiii cu totul, sa ne retragem intr-o comunitate mai restransa, mai linistita. Sa vedem cum e lumea in simplitatea ei”, a declarat Mirela Boureanu Vaida  la „Rai da’ buni!”.

Ea este de parere ca si scolile de la tara sunt bune si nu are de gand sa isi dea copiii la vreo scoala de prestigiu. Prezentatoarea tv a facut gradinita la tara si se pare ca asta are in plan si pentru copiii ei.

„Un copil poate fi foarte bun daca vrea sa invete, poate sa invete oriunde. Nu vreau sa-i dau la cele mai mari scoli private, de prestigiu. Eu am facut gradinita la tara si m-am mutat in scoala primara. Eu cred foarte mult in dascalii nostri si in scoala noastra. Nu conteaza unde faci scoala sau gradinita”, a mai adaugat Mirela Vaida.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img