luni, 29 aprilie, 2024

Andreea Mantea nu-si doreste ca David sa faca televiziune. Iata motivul

Distribuie:

Publicat:

Andreea Mantea a răspuns vehement că deși, televiziunea este viața ei, nu ar vrea ca și David să-i calce pe urme. Vedeta spune că este o meserie foarte grea din pricina căreia a pierdut foarte multe nopți, dar și evenimente importante din viața sa. 

Vedeta de televiziune spune că deseori s-a gândit că David ar putea suferi de dorul ei, astfel că îl lua cu ea pe oriunde mergea. Așa se face că David a ajuns să iubească televiziunea și acum, când filmează pentru show-ul „Trăiri alături de Andreea Mantea”, știe toate trucurile din spatele camerelor de luat vederi. 

Andreea și David Mantea[Sursa foto: Facebook]

„Avea câteva lunișoare și nu m-am gândit niciodată la el că poate suferi. M-am gândit că poate sufăr doar eu. Și aveam deplasările alea prin țară și decât să mă gândesc că sufăr eu de dorul lui, mai bine preferam să zic că suferă el, să fie transportat de colo colo. Și tot timpul l-am luat după mine. El a fost lipit de mine de mine, doar că în spatele camerelor. El știa deja și cu limita de cadru. Știa până unde nu are voie. Iar acum de când a auzit că are voie în fața camerei se duce și le explică: veniți să vă arăt, aici este jucăria mea. Și se uită așa la cameră și îți dai seama, e copil, e extrem de obositor”, a spus Andreea Mantea la „Invitatul de 12”.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img