miercuri, 15 mai, 2024

Catalin Morosanu, cel mai de temut concurent de la „Survivor Romania”, sezonul 2. „In acest concurs ma vad mare la propriu”

Distribuie:

Publicat:

Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță și Cosmin Stanciu sunt primii concurenți din echipa Faimoșilor care vor participa în cel de-al doilea sezon „Survivor România”.

Cătălin Moroșanu, un concurent de temut la „Survivor România”

Fostul luptător Cătălin Moroșanu va ajunge în Republica Dominicană pentru cel de-al doilea sezon „Survivor România”. El are planuri mari pentru competiție și vrea să dovedească că nimic nu îi stă în cale și că merită titlul de „Supraviețuitor”.

Cătălin Moroșanu va fi un concurent puternic, iar pregătirea pentru ringul de kickbox îl va ajuta să facă față provocărilor. Nu doar antrenamentele din sală îi vor fi de folos vedetei, ci și psihicul de învingător și disciplina, elemente fără de care nu putea avea o carieră de succes.

 

El a declarat că și-a dorit mereu să participe la „Survivor România”, pentru că este o competiție foarte grea și vrea astfel să își testeze limitele. Mai în glumă sau în serios, Cătălin Moroșanu și-a propus să slăbească pe parcursul emisiunii concurs, cum de altfel li s-a întâmplat concurenților din primul sezon .

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, și din palmarestul meu lipsea <Survivor România>”, a declarat Cătălin Moroșanu. 

Cătălin Moroșanu, concurent la „Survivor România”, sezonul 2

Fostul luptător și-a arătat entuziasmul pentru competiția Survivor România pe rețelele sociale. Cătălin Moroșanu și-a anunțat fanii, într-o postare pe Instagram, că urmează să participe în cel mai greu reality show din România. Mai mult, el spune că emisinea concurs îi poate servi drept antrenament pentru o posibilă revenire în ring.

„Salutare, prieteni! Țin să vă anunț că din ianuarie voi fi prezent la @survivorromania.oficial, un reality show care m-a fascinat de fiecare dată. Abia aștept să ajung acolo. Știu că va fi greu, mai ales că acum am 114 kilograme, dar va fi o ocazie excelentă pentru a slăbi și de a-mi pregăti revenirea în ring în 2021 pentru o nouă revanșă. Cine e alături de mine în această nouă aventură?”, a scris Cătălin Moroșanu, pe Instagram.

„Survivor România” este un reality show care a cucerit milioane de telespectatori îmbinând fericit elementele unei competiții extrem de dificile, în condiții grele, într-un peisaj exotic, concurenții aflându-se departe de confortul cu care erau obișnuiți și în imposibilitatea de a comunica în vreun fel cu cei de acasă. 

 

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img