duminică, 19 mai, 2024

Ar putea fi bomba momentului: Andreea Mantea + Victor Slav? Toata lumea vorbeste despre asta

Distribuie:

Publicat:

“Andreea Mantea si Victor Slav ar forma un cuplu minunat”! S-a spus asta de multe ori pe retelele de socializare, iar astazi, o vedeta de la noi a facut marturisirea-bomba. Toate acestea in ciuda faptului ca, inainte de a lansa declaratia surpriza, ea a subliniat ca il admira foarte mult pe indragitul prezentator TV si nu ar spune: “Nu!” daca ar fi invitata de el la cateva intalniri romantice.

Victor Slav si Andreea Mantea, un nou cuplu in showbiz?

Denisa Despa a declarat astazi ca e convinsa ca Victor Slav va deveni iubitul colegei sale de prezentare de la Kanal D, prezentatoarea Andreea Mantea.

“Mi-am pierdut cuvintele cand vine vorba de el, dar da, daca el este disponibil sa stii ca si eu sunt, Victor… ce sa mai! Te astept. Sa stii ca am terminat psihologia, te ajut cu un sfat. Cred ca bine nu ii este, desi parerea mea si a lumii din jur este ca el o sa ramana cu Andreea Mantea. Nu profesional. Asa vorbeste toata lumea din anturaj, nu sunt in masura sa imi dau cu parerea”, a spus Denisa Despa in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Victor Slav si Bianca Dragusanu s-au casatorit in 2013, dar au divortat
Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, din pacate, ei au divortat. Ulterior, ei si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img