luni, 6 mai, 2024

Vesti TERIBILE despre Gabriela Cristea: S-a imbolnavit grav, alaturi de o alta celebra vedeta de televiziune! Ce spun medicii despre cei doi…

Distribuie:

Publicat:

Astfel, din cauza stresului si a programului pe care l-au avut, Gabriela Cristea a povestit ca a inceput sa aiba probleme cu tiroida si sa aiba reactii alergice la gelul de unghii, in timp ce colegul sau Madalin Ionescu a suferit de demineralizarea muschiului inimii, i-a dat sangele pe nas si dereglari de inima.

„Am muncit mult, nimeni nu stie cat munceam saptamanal pentru emisiunea zilnica. Am doua chestii, probleme de sanatate de cand am muncit pentru «Nora pentru mama», cu care am si ramas. Toata lumea zicea ca am castigat atatia bani, insa din cauza stresului am avut probleme. Ar trebui sa primesc niste sporuri. Am avut probleme care par minore, dar nu e asa. Am inceput sa am probleme cu tiroida la momentul ala, si sunt pe tratament permanent. Am dus-o o perioada pe tratament si stil de viata sanatos, dar asta evolueaza si acum fac tratament zinic. Dupa care am niste probleme de alergii. Eu, de exemplu, nu pot sa merg sa-mi fac unghiile cu gel, pentru ca mi se umfla mainile. E greu de imaginat. De la stres, pe un fond de imunitate slabita, am ajuns la chestia asta”, a povestit si Gabriela Cristea in emisiunea lui Madalin.

De asemenea, in emisiunea pe care o realizeaza pe Facebook, si care e produsa de sotia lui, Cristina Siscanu, Madalin Ionescu a povestit ca a renuntat la emisiunea de la Kanal D din cauza problemelor de sanatate.

„Stateam cu salvarea la usa. Cand am plecat de la Kanal D aveam muschiul inimii demineralizat, colonul spastic, am fost omul care a muncit 10-12 ore pe zi, ani de zile. Si in fiecare zi o luam de la capat. In televiziune presiunea e foarte mare. Daca lucrurile nu merg, poti sa zbori oricand, peste noapte, din televiziune. Trebuie sa ai echilibru in toate”, a povestit Madalin Ionescu.

„Telespectatorii nu trebuie sa stie cat de greu iti e. Stie si Cristina, sotia mea, si fostii mei colegi, cu doua secunde inainte de a intra in direct imi curgea sange din nas. Am avut o situatie de genul asta, una in care salvarea m-a asteptat la usa, aveam tensiunea 18 cu ceva. Alteori m-au luat niste dereglari de inima cumplite, am crezut ca fac infarct. Am terminat emisiunea asa, dar si fumam. Era de la stres, eram tampit ca munceam mult”, a mai spus Madalin.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img