marți, 21 mai, 2024

ASIA Express. Bianca Dragusanu isi lasa fetita in grija altcuiva. Victor Slav trebuie sa accepte decizia ei

Distribuie:

Publicat:

ASIA Express. Bianca Dragusanu isi lasa fetita in grija altcuiva. Victor Slav trebuie sa accepte decizia ei, chiar daca – spun gurile rele care urmaresc fenomenul monden de la noi – fetita ar fi trebuit sa ramana in grija tatalui. Dar Bianca a decis altceva, iar Victor nu trebuie sa fie, totusi, ingrijorat.

Bianca Dragusanu va participa in noua editie a emisiunii „Asia Express”. Emisiunea, tinand cont de noua locatie, se va numi „IndiaExpress”, Pentru participarea la emisiune, Bianca Dragusanu va incasa o suma fabuloasa.

Potrivit unor surse, senzuala blondina s-a inteles cu cei din Antena si, in urma cu cateva zile, si-a dat acordul pe un mega-contract. Astfel, Bianca Dragusanu a intrat pe lista vedetelor ce vor participa in noua editie a emisiunii ”Asia Express”.

Producatorii mega-show-ului TV o vor plati pe fosta prezentatoare de la Kanal D cu o suma de-a dreptul colosala. Conform surselor citate, Bianca Dragusanu va primi 90.000 de euro plus un bonus ce poate atinge inca 10.000 de euro.  Nu-i de mirare ca negocierile au durat o lunga perioada de timp. Din cate se pare, Bianca negociaza la sange orice contract si nu se lasa cu una, cu doua.

Pe durata filmarilor, Bianca Dragusanu va lipsi o perioada mai indelungata din tara. In consecinta, a trebuit sa hotarasca cine va avea grija de fiica ei si a lui Victor Slav, Sofia Natalia.

Firesc ar fi fost sa o lase la fostul ei iubit si tatal micutei, Victor Slav. Dar Bianca a stabilit altceva. Potrivit viva.ro, Bianca Dragusanu a luat hotararea ferma ca Sofia sa ramana in grija mamei sale, din momentul plecarii si pana la cel al intoarcerii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img